Дар’ївська колонія має таланти

Образотворче мистецтво є однією з найдосконаліших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини, звучать кольори глибоких почуттів. Твори художників збагачують людську душу, виховують високі ідеали благородства, добра і злагоди. Таланти такого мистецтва знайшлись і в Дар'ївській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області (№10).

Так 09 жовтня 2013 року, в бібліотеці при установі відбулась виставка творчих робіт засуджених, в якій кожен бажаючий мав змогу продемонструвати самобутність свого мистецтва.

На виставці були представлені різноманітні роботи в яких світосприйняття дає спокій і відпочинок засмученій душі засудженого. Окрім цього троє засуджених провели майстер-клас із живопису.

На думку адміністрації установи такі виставки позитивно впливають на ресоціалізацію засуджених, адже демонструючи свої таланти вони мають змогу не вербально висловити свої емоції та ставлення до буття, але й надихнути інших на нові звершення.

Кравченко Лариса
провідний психолог відділу
соціально-виховної та психологічної
роботи Дар'ївської ВК №10
управління ДПтСУ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон