Перед херсонськими студентами виступить успішний IT-менеджер

Сьогодні, 24 вересня Херсонський державний університет стане платформою для цікавої і змістовної зустрічі – IT talk «Як вирішувати проблеми і не псувати відносини».Спікер – генеральний директор компанії DataArt Михайло Завілейський.

Михайло Завілейський – генеральний менеджер DataArt, лідер глобального організаційного розвитку. Головні сфери відповідальності – управління персоналом і ризиками, бізнес-девелопмент. У 2006 році отримав ступінь MBA у Стокгольмській школі економіки, де розробив концепцію HRM як маркетингу людських ресурсів.

Михайло Завілейський приєднався до компанії DataArt 20 років тому як інженер. Сьогодні він – генеральний менеджер і лідер глобального організаційного розвитку компанії – 2500 колег в 10 країнах.

Як зазначає декан факультету комп'ютерних наук, фізики та математики ХДУ Наталія Кушнір, - Михайло Завілейський не вперше відвідує Херсонський державний університет – подібна зустріч у виші відбулася рік тому.

«Михайло Завілейський – спікер, який вміє зацікавити та, найголовніше, мотивувати аудиторію», – прокоментувала Наталія Кушнір.

Також вона зазначила, що з компанією DataArt Херсонський державний університет поєднує давня і плідна співпраця. І сьогодні DataArt – основна база практик для студентів факультету комп'ютерних наук, фізики та математики. До того ж, чимало випускників та студентів цього факультету працюють саме тут. А спільні проекти та заходи популяризують IT серед молоді та сприяють розвитку цієї галузі на Херсонщині.

У ході заходу Михайло Завілейський розглядатиме наступне:

1. Ввічливість і позитив. Виховання або артистизм? І як же харизма?

2. Четверта позиція сприйняття як притулок від конфронтації.

3. Минуле без оцінок, справжні для задоволення, майбутнє – для роздумів.

4. Прокляті питання і речі, яких немає. Чому немає ні правди, ні справедливості, але є обурення неправдою і образи на несправедливість.

5. Де вузьке місце? Як контролювати власний рівень заряду?

6. Практичні приклади. Звільнення, розмова про кар'єру і неприємному запаху і ... ваші приклади.

Тож якщо у вас є круті startup і просто плани у сфері самореалізації та бізнесу – Михайло Завілейський розповість, як правильно їх втілити в життя!

IT talk «Як вирішувати проблеми і не псувати відносини» відбудеться 24 вересня о 18:00 у Херсонському державному університеті, 256 аудиторія (головний корпус).

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон