Херсонські школярі обирають життя

На базі Херсонського Центру позашкільної роботи відбулося перше у цьому навчальному році засідання ради вихованців «Ми обираємо життя!» (куратори Світлана Адвокатова і Віра Леонова).

27 гуртківців відділів художньої творчості та декоративно-ужиткового мистецтва Центру стали учасниками відкритого уроку безпеки, присвяченого Міжнародному Дню надання першої допомоги і Всеукраїнському місячнику «Увага, діти на дорозі!».

У цікавій ігровій формі діти повторили правила дорожнього руху і особистої безпеки, зосередилися на сторінках усного журналу «Твоє здоров'я в твоїх руках!», взяли участь у міжкомандних вікторинах «Забороняється – дозволяється!», «Правила знай і виконуй» і вперше вели серйозну розмову про етикет на дорозі.

Усім учасникам заходу - дітям 1-5 класів, було цікаво й корисно поспілкуватися і обговорити проблеми безпечної поведінки вдома й на вулиці.

Від клубу «Лідер» Центру найактивніші гуртківці Центру отримали призи і подарунки.

Вітаємо всезнайок-ерудитів: Золотухіна Михайла (школа №50, 3-а клас), Петкевич Мирославу (НВК№48, 4-а клас), Філімонову Алісу і Лейко Вікторію (школа №52, 5-а клас), Гавриленко Дар'ю (НВК№48, 2–г клас) і Демиденко Дарину (школа №50, 2 –б клас).

За матеріалами Управління освіти Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон