Олешківці серед лідерів за підсумками спартакіади на Херсонщині

У напруженій спортивній боротьбі команда Олешківського району здобула почесне друге місце за підсумками спартакіади органів місцевого самоврядування,яка сьогодні, 22 вересня завершилася у селі Стрілкове Генічеського району Херсонщини.

Спартакіада проходила на базі пансіонату «Сокіл» у с.Стілковому, де змагалися з міні-футболу, волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу, перетягування канату та більярду 14 збірних команд районів, міст обласного значення, об'єднаних територіальних громад та обласної ради, сформовані з депутатів відповідних рад та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Команда Олешківського району виграла змагання з волейболу та перетягування канату, а в загальному заліку зайняла почесне друге місце серед 14 команд!


«Подібні змагання дуже важливі, оскільки є наглядною пропагандою здорового способу життя, залучають депутатів і посадовців до занять фізкультурою, спортом та зміцнюють командний дух представників місцевого самоврядування для подальшої плідної роботи на благо своїх громад», - прокоментував подію учасник спартакіади, голова Олешківської районної ради Павло ПОТОЦЬКИЙ.


P.S. Перше місце на спартакіаді органів місцевого самоврядування Херсонщини, здобули господарі змагань – команда Генічеського району, друге отримали представники Олешківського району, а третіми були Великоолександрівці.

Ініціатором змагань виступила Херсонська обласна рада, організатором - Генічеська районна рада.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон