Херсонським дітям допомога прийшла вчасно

Поточний тиждень розпочався в службі у справах дітей Дніпровської районної ради з форс-мажору: у віддаленому від міської частини селищі сталося домашнє насильствопо відношенню до матері трьох дітей, серед постраждалих від «палкої любові» батька були і малюки...

До служби у справах дітей звернулися з Кризового центру допомоги постраждалим від домашнього насильства – заклад переповнений, місця для жінки з трьома дітьми немає, треба допомогти у влаштуванні постраждалих на два тижні...

Завдяки постійній співпраці органу опіки та піклування з КНП «Міська клінічна лікарня ім. О. Лучанського» спеціалісти служби у справах дітей домовились про влаштування родини на цей термін до стаціонарного дитячого відділення лікарні, оскільки після медичного огляду виникла інша проблема: діти хворі, терміново потрібні недешеві ліки, грошей на які мати не має.

Районна цільова галузева програма «Діти» на 2019 рік складає 50 тисяч грівень, 70 % кошторису якої вже витрачено на оздоровлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, крім того, такого роду витрати нею не передбачені...

Прийшлося знов згадати про партнерів з соціально відповідального бізнесу і перше звернення голови районної ради Владислава Кондратова стало результативним – відгукнулася Громадська платформа Юрія Рожкова «Добро переможе»! Протягом двох годин необхідні дітям ліки за наданим лікарнею переліком були придбані і доставлені у лікарню.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у місті Херсоні ради, орган опіки та піклування, щиро вдячний за оперативне вирішення проблеми завідувачці стаціонарного відділення КНП «Міська клінічна лікарня ім. О. Лучанського» пані Тетяні Ткачук, пану Юрію Рожкову і менеджерці Громадської платформи «Добро переможе» пані Юлії.

Добро справді переможе, якщо діяти спільно, не шукаючи виправдань неможливості вирішення проблем, а знаходячи надійних партнерів у спільній справі протистояння життєвим негараздам, захищаючи слабих і знедолених!

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон