Юрій Рожков: Спорт у Херсоні має бути доступним, комфортним і безпечним

Контактне карате для херсонців стає доступнішим.

У подарунок від Громадської платформи "Добро переможе" юні каратисти, які займаються на базі ЗОШ № 37, отримали комплект нових татамі та напольну грушу для відпрацювання техніки ударів рук і ніг.

Ігор Баранчук, президент Херсонської Федерації контактного карате, який вже багато років тренує дітей, підкреслив: "Юрій Рожков нас завжди підтримує, допомагає з оновленням матеріально-технічної бази. А разом з комфортом до нас приходять і діти, бажаючих займатись карате більшає. І вже маємо гарні досягнення: торік восени в Одесі, а навесні 2019 у Миколаєві ми стали призерами! Це стимулює рости над собою."


В яких умовах діти працювали у цій спортивній залі ще кілька років тому згадує Олена Бардачова, директор ДЮКФП № 4, мовляв, малі каратисти під час тренувань ледь не випадали за межі невеличкого осередку татамі. Тож, щоб вихованці не травмувалися, підлогу встеляли різними килимками, що їх з дому віддали батьки.

"Підтримка Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе" для нас як ковток свіжого повітря, - з радістю ділиться мама юного каратиста Лариса Журавель, - бо в наш час займатися карате - дороге задоволення. Але ж ми, батьки хочемо, щоб наші діти розвивалися, росли здоровими і сильними, тому завжди шукаємо варіанти підтримки. І саме Юрій Рожков знову відгукнувся. Від імені всіх батьків та дітей висловлюємо подяку доброму, спортивному старшому другу Юрію Рожкову та його колективу "Добро переможе" за підтримку і у спорті, і в навчанні. Адже він багато зробив та продовжує робити для нашої 37 школи! Сюди займатися контактним карате їздять діти з усього Херсона, передмістя і навіть з Голої Пристані!"


За активну підтримку розвитку фізичної культури, самовіддану працю, непохитну віру у краще майбутнє Юрія Рожкова, під оплески присутніх, урочисто нагородили почесною грамотою одразу від 4 колективів: батьківського, клубу фізпідготовки, 37 школи та Федерації контактного карате.

«Спорт має бути доступним, комфортним і безпечним! Тому продовжую дбати про здоров'я наших дітей», - зазначив Юрій Рожков.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон