Які питання розгляне сесія Херсонської обласної ради

Сьогодні, 18 вересня, відбулось засідання Президії Херсонської обласної ради, на якій розглянули порядок денний питань, винесених на чергову сесію.

У ході обговорення депутати узгодили порядок денний позачергової сесії, що відбудеться 20 вересня. Так, народні обранці одноголосно підтримали винесення на пленарне засідання наступних питань:

1. Про внесення змін до рішення ХХIІ сесії обласної ради VII скликання від 14 грудня 2018 року № 1075 «Про обласний бюджет Херсонської області на 2019 рік».
2. Про передачу обласним закладам охорони здоров´я лікарських засобів та виробів медичного призначення.
3. Про забезпечення діяльності поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Херсонській області.
4. Про внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2019 рік.
5. Про внесення змін до рішення ХХVІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 09 серпня 2019 року № 1337 «Про припинення Херсонської обласної клінічної лікарні шляхом перетворення».

Питання щодо визначення розпорядника, замовника та кінцевого бенефіціара субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на реалізацію проєкту в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України та щодо затвердження тексту Угоди про передачу коштів позики відправлено на доопрацювання комунальною комісією, яке відбудеться вранці 20 вересня. В разі підтримання вищезазначених питань членами комісії, вони також будуть винесені на розгляд позачергової сесії.

За матеріалами Херсонської обласної ради

Нагадаємо, 20 вересня відбудеться ХХVІІІ позачергова сесія Херсонської обласної ради VІІ скликання. Початок засідання о 10:00.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон