Депутати Олешківської районної ради плідно попрацювали

Сьогодні, 17 вересня під головуванням Павла Потоцького відбулося 45 пленарне засідання сесії Олешківської районної ради. Депутати Олешківської районної ради оперативно розглянули всі винесені на засідання питання.

Крім 24 депутатів у даному заході взяли участь начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники районних служб, комунальних закладів, голови місцевих рад, громадськість та ЗМІ.

Перед початком роботи сесії голова районної ради Павло Потоцький привітав депутатів-іменинників, які святкували свої Дні народження в міжсесійний період та відзначив тренерів-викладачів і кращих вихованців ДЮСШ Олешківської районної ради за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в районі та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України.

Після урочистостей почали розглядати питання порядку денного засідання, які попередньо відпрацювали на засіданнях постійних комісії та президії.

Всього розглянули 24 питання порядку денного, серед яких звіти про стан законності на території Олешківського району за 6 місяців 2019 року та заходи щодо її зміцнення про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Олешківського району і районного бюджету та місцевих бюджетів району за І півріччя 2019 року, внесення змін і доповнень до раніше прийнятих рішень районної ради, питання власності, кадрові питання тощо.

Головне – народні обранці вирішили кошти, виділені на ремонт фасаду будівлі районної ради та на придбання сучасного медобладнання відеоколонскопу і відеогастроскопу, спрямувати на ремонт дахів Козачелагерської школи і Центру культури та дозвілля ім. Тт.Г.Шевченка. Фінансово підтримали ремонти підлоги у Солонцівській школі, котельні та харчоблоку в Олешківській гімназії, спортивної зали в Олешківській СШ №4, віконних блоків в Олешківській СШ №2, придбання туристичного спорядження для участі у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Джура», стимулювання чемпіона Європи з боксу серед юнаків Олексія Степанова тощо.

З метою організації соціального захисту громадян нашого району депутатами районної ради виділені кошти на надання щомісячної адресної матеріальної допомоги сім'ям, в яких виховуються діти віком до 18 років, батьки яких загинули в зоні проведення АТО, мешканцям району, які опинилися у скрутному становищі, внаслідок непередбачених обставин, зубопротезування пільгової категорії громадян та інші заходи.

Під час обговорення з усіх питань порядку денного були укладені відповідні рішення. З результатами поіменного голосування депутатів можна познайомитись на офіційному веб-сайті районної ради.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон