Кримінальне чаклунство у Каховці

У Каховці з'явився кримінальний «чаклун». Він легко «відвів очі» продавцям та покупцям магазину будівельних матеріалів,примудрившись серед білого дня потягти звідти досить габаритний товар.

І ніхто такого навіть не помітив! Чоловіка, котрий спокійнісінько виносив просто з дверей торговельної точки розсувну металеву драбину завдовжки близько двох метрів, помітив власник магазину, переглядаючи записи на камері відеоспостереження.

Побачене настільки його вразило, що він вибіг на вулиці, перестрів першого-ліпшого правоохоронця, та поділився з ним враженнями. Там правоохоронцем був інспектор служби ювенальної превенції Каховського відділу Національної поліції Дмитро Харченко, котрий якраз йшов додому після важкого робочого дня. Попри втому, капітан Харченко заявнику не відмовив, погодившись також ознайомитися із записами.

На них офіцер і впізнав злодія – 29-річного безробітного городянина. Він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, тому для поліцейського виявився «старим знайомим».

Підозрюваного допитали, і той зізнався, як відбувалося «чаклунство». Насправді, уважний злодюжка просто дочекався, коли у магазині збереться якомога більше покупців, і всі продавці будуть зайняті з ними. Тоді взяв драбину, та й неквапом пішов собі з нею, а потім продав свою здобич за триста гривень першому зустрічному.

Та нині завданий бізнесмену збиток доведеться відшкодувати сповна, ще й на лаву підсудних знову вмоститися. І цьому ніяка «кримінальна магія» не перешкодить.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон