На Херсонщині відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України

У середу, 11 вересня, в інформаційному залі Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості,в рамках реалізації двосторонньої угоди про співробітництво з Чаплинським районним військовим комісаріатом, пройшов семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України за участю представника військкомату.

На заході піднімались та обговорювались питання стосовно грошового забезпечення, соціального пакету, пенсійного забезпечення, графіку, збереження робочого місця, строків контракту, освіти тощо.

По завершенню семінару, деякі особи з числа запрошених скористались можливістю поспілкуватись особисто з представником військкомату для подальшого вирішення своїх професійних планів.

Такі мотивуючі, інформаційно-роз'яснювальні заходи для безробітних систематично проводяться в районній філії ХОЦЗ. Так, з початку року організовано та проведено спільно з представниками військкомату 9 таких заходів.

За їх результатами - 7 осіб були працевлаштовані за контрактом до Збройних сил України.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон