У Голопристанському районі Херсонщини пройшла робоча зустріч

У вівторок, 10 вересня, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Голопристанського міськрайонного центру зайнятості Ігор Поводвзяв участь у засіданні робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яке відбувалася за участю підприємців району та депутатів Новозбур'ївської сільської ради.

Під час зустрічі обговорено питання щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу, виплати середньомісячної оплати працівникам – не нижче мінімальної, використання найманої робочої сили, своєчасної та повної сплати податків і зборів, а також можливість залучення інвестицій на відповідній території.

Ігор Повод розповів про послуги які надає служба зайнятості населенню та закликав до більш тісної співпраці, акцентуючи увагу присутніх на можливості відшкодування єдиного соціального внеску при створенні нових робочих місць.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон