Роботу керівництва районної лікарні в Горностаївці визнано незадовільною

Впроваджувати затверджений районною радою план розвитку Таврійського госпітального округу на Горностаївщині буде новий директор ЦРЛ.

Незадовільним визнала звіт виконуючого обов'язки головного лікаря комунального некомерційного підприємства "Горностаївська центральна районна лікарня" Василя Ялового за друге півріччя 2018 року та перше півріччя 2019 р. Горностаївська районна рада. Також вона визнала його роботу незадовільною.

Разом із цим на останній сесії райради за результатами проведеного конкурсу було призначено на посаду директора КНП "Горностаївська ЦРЛ" Андрія Кошеля та затверджено план розвитку Таврійського госпітального округу в частині Горностаївського району.

Ці заходи включають проведення оптимізації мережі медичних закладів, поліпшення доступності місцевих жителів до якісної медичної допомоги, закупівлю обладнання та транспорту. Зокрема, лікарня має провести реорганізацію в рамках медичної реформи вторинного рівня та визначити оптимальну мережу денних стаціонарів.

Для горностаївської лікарні заплановано протягом 2019-2020 років закупити кардіограф, обладнання для проведення лабораторних досліджень на загальну суму в 130 тис. грн., провести ремонт рентгенівського цифрового діагностичного комплексу та закупити датчики для апаратів ультразвукової діагностики.

Також районна рада затвердила граничну чисельність та структуру КНП "Горностаївська ЦРЛ" — 171,75 штатних одиниць.

Олександр ПІТОЄВ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон