На Херсонщині розпочали перевірку торгівельних підприємств

У Високопільському районі тривають обстеження підприємств, що займаються торгівлею, на предмет наявності, правил облаштування та оформлення "куточка споживача".

Під час обстежень фахівці Високопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу з суб'єктами підприємницької діяльності щодо вимог Закону України "Про захист прав споживачів". Однією з таких вимог є обов'язкова наявність у торговому залі кутка покупця (споживача).

У ході обстежень надані роз'яснення стосовно вимог до оформлення та заповнення "куточка споживача" регламентованою інформацією для забезпечення захисту інтересів покупців та їх максимальної обізнаності.

Суб'єктам підприємницької діяльності роздані інформаційні листи з адресами і номерами телефонів територіальних органів, що забезпечують захист прав споживачів.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон