У Великокопанівській сільській раді відкрили ЦНАП

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом з очільником Херсонської обласної державної адміністрації Юрієм Гусєвим і Великокопанівським сільським головою Валентиною Костенко взяв участь у відкритті Великокопанівського центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) населенню.

В об'єднаних громадах сучасні ЦНАПи – єдине місце, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Це послуги з державної реєстрації права на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних та фізичних осіб, підприємців, громадських об'єднаних формувань, витяги з державного земельного кадастру, надання різних відомостей тощо.

Керівник районного депутатського корпусу Павло Потоцький подякував мешканцям Великокопанівської об'єднаної громади за ініціативи, які вони реалізовують у рамках децентралізації.

З привітальними словом до учасників урочистостей звернулися губернатор Юрій Гусєв та очільник місцевої ради Валентина Костенко.


Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон