У Херсоні відкрився дитячий театральний сезон

Юні актори дитячого театру на сцені, під овації присутніх отримали персональні статуетки Оскара з рук Юрія Рожкова,лідера Громадської платформи "Добро переможе". - Так відкрили 8 дитячий театральний сезон у Херсоні! Цьогоріч першим спектаклем обрали улюблену для багатьох малят "Алісу та її день народження". Глядачі гру оцінили!

"Це театр, де діти дарують свою майстерність іншим дітям, - каже Юрій Рожков, - дуже важливо, щоб наші хлопчики та дівчатка розвивалися творчо! Звичайно, кожен з них прагне визнання, нагород, високої оцінки. Це стимулює працювати над собою наполегливіше. Я з величезним задоволенням підтримую наші юні обдарування!"

У народному дитячому театрі "Арт-Ідея" Херсонської гімназії № 3 зараз займається 60 дітей з різних класів. Загалом, вже працюють 18 років. З них 8 - грають і на сцені Драмтеатру! Постановки "Аліса", "Таємниця забутих іграшок" та" Як стати піратом?" увійшли в загальний репертуар з дорослими.

Антоніна Грендаш, художній керівник дитячого театру розповіла: "Дуже приємно, що привітати нас з відкриттям театрального сезону завітав Юрій Рожков! Це наш друг. Цікаво: наше знайомство виявилось дещо пророчим. Торік, у травні саме ця група акторів "Аліси" поспішала на Фестиваль у Таврійський ліцей мистецтв. Аж раптом зламався транспорт. Ми мало не запізнилися, аж тут, випадково, повз їхав Юрій Рожков. Одразу всіх нас всадив до себе у машину. Як ми там вмістилися - не знаю, але пам'ятаю, що щаслива дітвора співала і підтанцьовувала.

А щойно ми приїхали - оголосили наш номер! Тоді ж Юрій Рожков нам сказав: "Без перемоги не повертатись!" І ці напутні слова прозвучали так щиро і по-доброму. А головне - виявились пророчим - ми посіли І місце! І тримаємо цю високу планку завжди. Дякуємо лідеру Громадської платформи "Добро переможе" Юрію Рожкову за таку батьківську турботу про дітей і запрошуємо всіх глядачів на наступну постанову 10 листопада!"

Громадська платформа "Добро Переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон