У Херсоні поговорять про стан реалізації Урядової програми «Доступні ліки»

У п'ятницю, 13 вересня, о 14.00 годині в конференц-залі Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністраціївідбудеться засідання за «круглим столом» з представниками громадських організацій на тему «Стан реалізації Урядової програми «Доступні ліки».

Відповідальний за проведення заходу Департамент охорони здоров'я обласної державної адміністрації.

Під час заходу планується обговорення реалізації заходів, передбачених Урядовою програмою «Доступні ліки», що впроваджується в Україні вже 2 роки поспіль. Вона покликана знизити фінансове навантаження на пацієнтів та покращити доступність ліків для населення.

З 1 липня 2019 року адмініструє програму Національна служба здоров'я України. Відтоді усі ліки за програмою виписуються за електронними рецептами, які відпускається в аптеках, що заключили договори з НСЗУ.

Участь у заході візьмуть: експерти Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації з внутрішніх хвороб за напрямами: «Терапія» - Климюк Людмила Петрівна, «Загальна практика – сімейна медицина» - Волкова Ольга Леонідівна, «Кардіологія» - Москаленко Олег Вікторович, «Ендокринологія» - Довгань Алла Михайлівна.

Також запрошуються представники громадських організацій та регіональних засобів масової інформації.

Місце проведення заходу: м. Херсон, вул. 295 Стрілкової дивізії, 21, Департамент охорони здоров'я облдержадміністрації (конференц-зала I поверх, кабінет 106).

Прес-центр "Медицина"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон