На Херсонщині 47 безробітних відкрили власну справу

«Роль малого та середнього бізнесу є беззаперечною в економіці країни, оскільки його розвиток впливає на створення нових робочих місць, стимулювання ділової активності населення.

На Херсонщині, за сприяння обласної служби зайнятості, з початку року 47 осіб започаткували власну справу. Їх приклад доводить, що в житті можливо все, варто лише робити певні кроки, а працівники служби занятості завжди готові надати фахову підтримку», - вважає директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов.

З початку 2019 року з коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на одноразову допомогу для започаткування власної справи скеровано більше 1,5 млн грн. Середній розмір такої допомоги становив 32,5 тис. грн, а найбільший 79,6 тис. грн.

Варто зазначити, що безробітні, які зацікавились можливістю організації підприємницької діяльності отримують не лише фінансову, а й кваліфіковану підтримку під час цільових тематичних семінарів з основ підприємництва та професійного навчання з основ підприємницької діяльності.

Робота Херсонської обласної служби зайнятості у цьому напрямку продовжується. Отже, якщо Ви перебуваєте в пошуку роботи, звертайтесь до служби зайнятості для отримання інформації щодо можливості започаткування власної справи.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон