Херсонська ЗОШ № 5 знову отримала меблі з-за кордону

Різні стільці: великі і малі - офісні і шкільні привезла у ЗОШ № 5 команда Юрія Рожкова "Добро переможе" в співпраці з Фундацією "Голандія-Україна".

Адже саме їх давно не вистачало освітньому закладу! Цією проблемою поділилась Неллі Алієва, директор: "Всі маленькі стільчики ми розмістили у молодшій школі, великі роздали вчителям по кабінетах, завучу, медсестрі, бібліотекарю. Це вже не перша поставка меблів з-за кордону. Влітку нам привезли парти і стільці, кілька років тому також меблі для учнів та сучасну велику дошку. Ними ми користуємось і зараз. Також для наших дітей Юрій Рожков організував чудове свято двору «Діти - щастя квіти». Завдяки цій співпраці ми роззнайомились з обласною філармонією і тепер плануємо цікаві заходи з музичним супроводом разом!"

Радий співпраці і директор Філармонії Юрій Іваненко: "Я живу поблизу цієї маленької школи. Тут пройшло моє дитинство. І коли я почув, що їй допомагає відомий меценат Рожков, навіть трохи здивувався. Бо, зазвичай, усі бажаючі підтримують великі рейтингові заклади, котрі вже мають певні досягнення у навчанні або спорті, про які всі знають, говорять... Мене це зацікавило.

Ми з Юрієм познайомились на благодійній акції по допомозі хворій дитині, відтоді потоваришували. Зараз активно співпрацюємо: мої артисти з філармонії виступають на святкових концертах у дворах, а коли концерти організовуємо ми - Юрій Рожков допомагає з білетами, запрошує вчителів, представників ОСББ та інших колективів. Викупленими квиточками на концерти сучасних виконавців заохочує до гарних результатів старшокласників.

Це як замкнене коло Добра. Продумане і організоване, від якого отримує користь максимальна кількість людей різного віку. Я з величезним задоволенням долучаюсь до таких добрих справ!"


Громадська платформа "Добро Перемже"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон