Скільки коштуватиме тепло у бюджетних установах Нової Каховки

У Херсоні активно готуються до опалювального сезону. Так, за наказом голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва була проведена перевірка теплопроводів та розроблений план дій, аби квартири та інші державні заклади отримали тепло своєчасно.

Над цим працюють також і у Новій Каховці. Два теплові підприємства «Теплові мережі Нова Каховка» та ТОВ «Теплоінвест-Таврія» повинні до початку опалювального сезону провести відповідні ремонтні роботи.

Відомо, що на ремонт планують витратити майже 12 мільйонів гривень. Вищезазначену суму планують витратити на перевірку димових та вентиляційних каналів, капітальний ремонт аварійних ділянок водопровідних меж, комплексну підготовку котелень та демонтаж теплових камер. Не забули про заміну вікон та дверей.

Днями на сайті Новокаховської міськради з'явився черговий документ, який стосується безпосередньо опалювального сезону у бюджетних установах. Відомо, що тепло у бюджетних установах, які отримують теплову енергію від ТОВ «Теплоінвест-Таврія» коштуватиме 2 567 тисяч гривень за 1 Гкал.

Даний тариф набуває чинності з 15 жовтня поточного року.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон