Херсонці об'єднуються в допомозі школам

"Комфорт і збереження здоров'я під час навчального процесу для наших дітей - найголовніше" , - вважає Рожков Юрій,лідер Громадської платформи "Добро переможе", а тому продовжує піклуватись про якісне матеріально-технічне забезпечення освітніх закладів. Так, у співпраці з Фундацією "Голландія-Україна", ортопедичні стільці та модульні столи отримала ЗОШ № 28.

"Ми вже знаємо, як найефективніше для дітей використати ці меблі, - говорить директор школи Тетяна Надточій, - облаштуємо зони комфорту у класах, коридорах та холі, зокрема, щоб на перервах, поки провітрюється приміщення, діти могли зручно присісти і відпочити. Дякуємо усім благодійникам, які долучились до доброї справи і сподіваємось на подальшу підтримку!"

Про те, що підтримка обов'язково продовжуватиметься, і не лише для 28 школи, переконані в Бізнес-асоціації "Ми - херсонці". Адже нещодавно вони підписали Меморандум про співпрацю з Громадською платформою Рожкова Юрія "Добро переможе". Тепер допомагають комунальним закладам спільно.

Дмитро Піддубний, представник Асоціації підкреслив: "Такого потужного союзу організацій, що співпрацюють на благо херсонської громади, я більше не знаю. Цілком погоджують з думкою Рожкова Юрія, що разом ми - сила! Об'єднавшись, зможемо робити ще більше корисного. І зараз ми це доводимо на конкретних справах!"


Громадська платформа "Добро Переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон