Новій Каховці повернуть її красу

Міськрада Нової Каховки заборонила зведення будь-яких нових будівель господарського призначення в історичному центрі— від вулиці Першотравневої до проспекту Дніпровського.

А це приблизно шоста частина міста!

До того ж робоча комісія міськради у складі депутатів та чиновників обстежила центр, виявляючи сараї й підсобки, що не мають господарів. Їх передадуть на баланс ОСББ із зобов'язанням привести до ладу чи знесуть, аби не псували вигляд кварталів, які мають статус пам'яток культурної спадщини.

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко у бесіді з власкором «Голосу України» повідомив, що заборона є безстроковою. Вона діятиме до повного вирішення долі «сміттєвих» споруд. Але й після демонтажу на звільнених ділянках жодних нових будівель не з'явиться, обіцяє очільник міста.

Тут облаштують спортивні й дитячі майданчики, газони тощо. Тож друге за значенням місто Херсонщини стане красивішим і додасть туристичної привабливості.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон