У херсонських школярів "Повний портфелик" - соціальну місію виконано

Херсонські добродії подбали про те, щоб і у діток соціальних категорій були повні портфелики до школи!

А вручали подарунки у святковій атмосфері - запросили родини в JAMP PARK на розваги, привітали з прийдешнім Днем знань і гарненько відпочили.

Наталя Костик-Устенко, співзасновник ресурсного центру "Крила Янголів" поділилась емоціями: «Вже четвертий рік ми допомагаємо зібрати учнів до школи. Тут і дітки-сироти, з багатодітних родин, з особливими потребами, або які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Завдяки добрим людям, щоразу вдається перетворити це дійство на чудове свято, коли у невимушеній атмосфері добра діти і їх батьки заряджаються позитивом!»


Вже багато років поспіль підтримує дітей відомий меценат, благодійник Рожков Юрій. І свято Першого дзвоника у його скарбниці добрих справ посідає особливе місце.

«Для кожної нашої дитини початок навчального року в будь-якому віці - це новий, дуже важливий етап у житті: спілкування, пізнання незвіданого і корисного, щоденної учнівської праці! І сьогодні, дивлячись в оченята цих діток, мрію, щоб у кожного все задумане здійснилось, шлях знань був легким, цікавим і незабутнім.

А ми, дорослі маємо подбати про це якнайкраще! Тут дійсно багато завдань для нас: і акція "Повний портфелик", і безпека по дорозі у школу, і сама школа: відремонтована, з якісними та зручними меблями, це і гуртки та секції після уроків, і обладнані дитячі майданчики для відпочинку... Усе намагаюсь охопити, аби наші дітки росли в атмосфері турботи і добра!", - розказав лідер Громадської платформи "Добро переможе" РОЖКОВ Юрій.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон