Театр еротичної поезії у Херсоні

Кілька тижнів поспіль Херсонщина чекала на приїзд сучасних українських письменників та видавців – братів Капранових.Це і не дивно, адже братів у Херсоні знають, родом вони з Миколаївщини, тож і приїздять до рідної Таврії частенько. Брати мали виступ в «Урбансаді» та в Чаплинці.

Письменники вперше виступили на Літературній сцені в межах Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії». Як відомо, фестиваль – це творчий майданчик, на якому проростають цікаві ідеї та народжуються нові проекти. Тож, після фестивалю з'явилась ідея створити театр еротичної поезії.

Директор Херсонського обласного академічного театру ім. Миколи Куліша Олександр Книга та головний режисер театру Сергій Павлюк чекали письменників на гостину, щоб обговорити майбутній проект.

Відбувся міні-кастинг, брати заспівали трохи пісень з свого величезного репертуару та випили кави. Проект «Книга & Капранови» стартував.

Тому на херсонських глядачів незабаром чекає щось незвичайне, адже всі ми знаємо, що якщо до справи береться Сергій Павлюк, то варто очікувати на щось феєричне і глибоке, тим паче у співпраці з братами Капрановими.


Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон