Владислав Мангер привітав Чемпіона світу Еріка Арушаняна з перемогою

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер сьогодні, 23 серпня, привітав з перемогою у Чемпіонаті світу з вільної боротьби серед юніорів випускника Херсонського Вищого училища фізичної культури Еріка Арушаняна та його тренера Віктора Кубішина.

Під час дружньої зустрічі зі спортсменом та його тренером Владислав Мангер підкреслив, що для спортсменів, які мають високі досягнення, треба створювати відповідні умови тренування та побутові умови. Херсонська обласна рада постійно працює над покращенням спортивно-тренувальної бази комунальних закладів та передбачає заохочення та підтримку тим, хто прославляє область на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

- Вільна боротьба це дуже відповідальний вид спорту, в якому все залежить безпосередньо від борця та його можливості сконцентруватися. Приємно, що у спілкуванні наш чемпіон виявився дуже скромною та чемною людиною. Щиро бажаю йому перемог. Будемо від обласної ради клопотати про відзначення Еріка та його тренера під час найближчої сесії Херсонської обласної ради., - наголосив Владислав Мангер.

На зустріч у обласну раду тренер Віктор Кубішин прийшов разом з дружиною Альоною, яка теж працює в училищі, та з двома дітками – Ангеліною та Володимиром. Діти отримали подарунки від голови Херсонської обласної ради. Щодо особистого життя Еріка, то в нього є дівчина, яка теж займається спортом. Вона гандболістка.

Нагадаємо, Ерік Арушанян народився у Херсоні о 1999 році, навчався у Херсонському училищі фізичної культури з 2012 року. Першу нагороду (срібна медаль) отримав на Чемпіонаті України о 2014 році. О 2016 року став майстром спорту, 3 2018 - майстер спорту міжнародного класу. Брав участь у Чемпіонатах Європи серед юніорів та завжди виборював місця у першій десятці. О 2019 році у місті Таллінні (Естонія) став чемпіоном на Чемпіонаті світу серед юніорів.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон