В Херсонській облполіклініці запровадили попередній запис

На сьогодні в поліклінічному відділенні Херсонської обласної клінічної лікарні ведуть прийом більше двох десятків спеціалістів,зазначає заступник головного лікаря з поліклінічної роботи Ніна Бірючевська.

Це доволі широкий спектр фахівців, котрі максимально задовольняють потребу в наданні профільної медичної допомоги. Прийом ведуть акушер-гінеколог, гастроентеролог, гематолог, гінеколог, гінеколог-ендокринолог, алерголог, глаукоматолог, ендокринолог, невропатолог, нефролог, отоларинголог, офтальмолог, проктолог, профпатолог, пульмонолог, ревматолог, серцево-судинний хірург, сурдолог, ортопедо-травматолог, уролог, хірург, анестезіолог, стоматолог, кардіолог. Здійснюється консультування хворих, які перебувають як на стаціонарному лікуванні, так і на амбулаторному обстеженні.

Упродовж січня-липня поліклініка мала понад 90 тисяч відвідувань, з них 60 тисяч – жителями сільських районів області.

Крім того, відвідувачі, котрі потребують консультації головного експерта департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації за певними напрямками, можуть отримати її на базі поліклініки щоп'ятниці з 12.00 до 14.00. На такі консультації можуть направляти районні фахівці та лікарі-консультанти поліклінічного відділення. У переважній більшості головні експерти це завідувачі стаціонарними відділеннями ХОКЛ.

Саме до цих відділень, а їх близько 20, у разі потреби спрямовують хворих, зазначає Ніна Бірючевська. А для покращення якості лікування з вертеброгенною патологією, посилення контролю за якістю лікування пацієнтів у лікувально-профілактичних закладах області та за термінами їх тимчасової непрацездатності на базі поліклініки працює вертебрологічна лікарсько-контрольна комісія.

Її засідання проводяться двічі на тиждень у понеділок та четвер з 12.00 до 14.00. Щоб потрапити на прийом, необхідно мати направлення з райполіклініки чи від сімейного лікаря, де зазначені результати первинних обстежень та визначена мета консультації.

У робочі дні реєстратура працює з 8.00 до 14.30 та до 13.00 у суботу. Прийом лікарів розпочинається з 9.00.

– Для зручності пацієнтів ми впровадили попередній запис на прийом до лікарів за тел. (0552) 49–92–43 з 10.00 до 14.00, у суботу – з 08.00 до 12.00, – пояснює Ніна Бірючевська.

Олена АНТОНЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон