В тюрьмі готуються до зими

У пенітенціарних установах Херсонської області триває підготовка до роботи у зимовий період 2013/2014 років.

Так, з метою підготовки об'єктів житлового, комунально - побутового призначення та об'єктів інженерної інфраструктури до сталої роботи в зимовий період 2013/2014 років, згідно затверджених Планів в установах виконання покарань Херсонської області проведено комплекс заходів, а саме:
- здійснені поточні ремонти спальних та побутових приміщень 26 гуртожитків, стан готовності складає 100%;
- здійсненні поточні ремонти покрівель дахів у кількості 2,1 тис. м. кв., що становить 100%;
- скління віконних блоків у два скла, площею 580 м. кв., що складає 100% готовності.
- здійснені роботи по підготовці виробничих та допоміжних приміщень їдалень, лазне – пральних комплексів, крамниць та кімнат тривалих побачень, готовність до роботи в опалювальний період зазначених об'єктів складає 100 %.

Окрім цього, з метою забезпечення належного температурного режиму в зимовий період 2013/2014 років в житлових приміщеннях виправних установ (ВК №7,10,105) проведена заготівля вугілля на опалювальний сезон у кількості 1090,2 т.. Установи забезпечені твердим паливом до 01 травня 2014 року.

Крім того, протягом липня та серпня місяців у повному обсязі підготовленні приміщення складського господарства, овочесховищ та квасильно – засолювальних пунктів до приймання та закладання для довготривалого зберігання картоплі та овочів врожаю 2013 року.

У вересні місяці за централізовано виділенні кошти Державного бюджету України пенітенціарними установами Херсонської області розпочато заготівлю картоплі та овочів для забезпечення потреб засуджених та осіб, узятих під варту.

На теперішній час закладено 36% зазначеної продукції. Слід зазначити, що до 20 листопада поточного року заплановано заготовити картоплі свіжої – 576,2 т., капусти білокачанної – 211,7 т., моркви столової – 41,5 т., буряка столового – 40,7 т., цибулі ріпчастої – 47,0 т., що дозволить забезпечити безперебійне харчування осіб, що тримаються в установах Херсонської області протягом 10 місяців. Окрім цього, в повному обсязі здійснено соління та консервування томатів у кількості – 75,4 т.

За матеріалами прес-служби управління ДПтС України в Херсонській області

ОСТАННІ НОВИНИ

ЖИТТЯ