Юрій Рожков опікується навчально-виховними закладами Херсона

Оригінальні високі лавки на колесиках для дітей привезла команда Громадської платформи Рожкова Юрія "Добро переможе" дитсадочкам № 37 та 38, що у Шуменському мікрорайоні Херсона.

«Ці меблі ми передаємо у співпраці з Фундацією "Голландія-Україна", - зазначив Рожков Юрій, - адже розуміємо нинішню потребу в умеблюванні навчально-виховних закладів. Дякую друзям з-за кордону за співпрацю і добрі серця!»


Подарунок одразу ж приміряла малеча. Дружні хлопчики і дівчатка допомагали один одному вмоститися зручніше.

Такі незвичні меблі на колесиках їм дуже сподобалися. Задоволеними залишились і керівники садочків.

Тетяна Катєчкіна, директор 38 дитсадочка пояснила: «Нам такі високі лавки знадобляться для вистав. Щоб на задніх рядах дітлахам було краще видно! Виноситимемо їх і на вулицю, на стадіон. Тим більше, що вже домовилися з Рожковим Юрієм про проведення футбольного турніру між садочками!»

А ініціативних помічників-організаторів молодіжних проектів у команді "Добро переможе" щоразу більшає!

Зокрема, Григорій Малов, який вже виховав не одне підростаюче покоління молодих і креативних херсонців.

«Якби у нашій країні кожен прагнув ось так, безкорисливо віддати часточку свого тепла, ресурсів чи допомогти фізично іншим людям, тим більше дітям, то ми б зажили дуже добре!, - вважає Григорій, - я вже давно займаюсь благодійністю і бачу, що її дійсно потребують наші земляки: у садочках, школах, лікарнях, дворах! Тож, залюбки долучився до команди Рожкова Юрія "Добро переможе". Об'єднуючись, ми зможемо зробити значно більше!"


Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон