Із Херсонщини до «решти» світу

У кого слід вчитися оптимізму, доброзичливості, невгамовності у пізнанні світу – так це у ветерана медичної справи, людини з великим та безціннимжиттєвим та професійним досвідом Інни Євгенівни Сергєєвої з села Станіслав Білозерського району (на світлинах).

Працюючи хірургом, понад півстоліття віддала вона медицині, з яких більше двох десятиліть – працюючи чи не у найстарішому на Херсонщині сільському лікарняному закладі.

Цими днями зустрів Інну Євгенівну у центрі села. Із білою заздрістю дізнався від неї, що побувала наша шановна землячка в якості туриста у вісімнадцяти країнах світу, серед яких, зокрема, Фінляндія, Італія, Греція...

До речі, почала мандрувати у поважному віці – з 74-х років. До поїздок ретельно готується, намагаючись якомога більше дізнатися про країну, що має відвідати. У цьому їй допомагає й Інтернет, і сільська бібліотека.

Нині, у переддень свого 81-ліття, Інна Євгенівна, чекає на здійснення чергової мрії мандрівки до Іспанії! Нових незабутніх вражень ветеранові!

Нехай збуваються наші мрії!

Олександр ГОЛОБОРОДЬКО

На світлинах: Інна Євгенівна Сергєєва під час роботи хірургом в Одеській обласній дитячій лікарні (1970-і роки); Станіслав, серпень - 2019 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон