Засоби від комарів і грабіжників на Херсонщині відлякують

Виявляється, засоби від комарів добре відлякують і...кримінальний елемент. У цьому на власному досвіді переконалася працівниця офісуз продажу лотерейних квитків у Каховці.

О п'ятій годині ранку до офісу влетіли двоє грабіжників – один схопив жінку за горло, інший став «курочити» сейф із готівкою, намагаючись його відкрити. Однак жертва нападу дотягнулася до балончика з спреєм від комах, і спорожнила його просто в обличчя злочинця. Той так злякався, що відпустив жінку, і кинувся навтьоки разом зі спільником – забрати з офісу якісь цінності вони не встигли.

У свою чергу, продавець лотерей запам'ятала прикмети нападників (обидва нічим обличчя не прикривали), і повідомила про них поліцейським. І за дві години оперативники розшукали й затримали обох підозрюваних, інформують у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції Херсонщини. Грабіжники виявилися 25-річними мешканцями тутешнього села Коробки.

Скоєння злочину вони пояснили так: напередодні програлися в «лотерейки», і вирішили повернути свої гроші, та ще й із прибутком. Тільки на «хімічну атаку» молодики не розраховували, тому спіймали облизня.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон