Мешканець Херсонщини осоромився на крадіжці торфу

Чим тільки не гребують крадії заради наживи. Так, в Олешківському районі один такий товариш примудрився обчистити поле без врожаю...

На ньому був тільки висипаний торф, який фермери зазвичай використовують в якості добрива. Так от мешканець ближнього села під чисту зібрав це все добро. 3,5 кубометра торфу благополучно перекочували у двір крадія. От тільки власник польового добрива виявився не з битого десятка.

Помітивши пропажу, чоловік кинувся її шукати. І знайшов на одному із сільських подвір'їв. З результатами власного розслідування і звернувся до поліції. Правоохоронцям тільки залишалося приїхати на місце схрону вкраденого. Сам злодій, зрозуміло, свою причетність до крадіжки заперечував, мовляв, це його торф.

Погорів чоловік на тому, що не зміг назвати вагу добрива. Тим часом правоохоронці переміряли торф відрами і з'ясувалося, що в кучі така ж кількість добрива, яка зникла у заявника. Тож торф у любителя дармовщини вилучили. Тепер відносно селянина тривають слідчі дії.

Марина САВЧЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон