Херсонцям: чому важливо ходити з дитиною в театр?

Театр – це місце 3D-відео і світлового шоу. Звісно, привчити до театру дитину може вдатись не одразу, адже у часи «слайдового» суспільствавашому малюку може видатись дивним бачити живих людей, які співають, танцюють і щось говорять. Однак та жива енергія, яскраві костюми, потужна музика, повірте, зробить свій ефект. Театр завжди йде в ногу з часом і тому ви там часто можете побачити 3D-відео та потужне світлове шоу.

Театр – місце, де можна дізнатись щось нове

Про те, що слоник живе в Африці, а мавпочка любить банани – ви можете розповісти своїй дитині й самі. Однак аргументувати дитині навіщо ж бути добрим, часом, буває важко. Тож театр служить, зокрема, і для цього. Адже, приміром, слоник міг потрапити у страшну біду, а мавпочка його врятувала, жертвуючи своїм обідом. Це вчинок, який дитина може запам'ятати на все життя і зробити важливий вибір на користь добра.

Театр – місце, де можна познайомитись

Уявіть картину, сидите ви з родиною за столиком в театрі-кафе, їсте якийсь десерт, чекаєте, коли ж розпочнеться вистава в країні «Тілі-мілі-трям». А за сусіднім столиком сидить ваш колега з яким ви не могли знайти спільну мову деякий час. І ось проходить кілька хвилин і ви бачите, як ваша дитина вже спілкується з дитиною колеги. У ваших очах видно легку посмішку... Звісно, в театрі можна знайти нових друзів, зміцнити вже існуючі контакти і поєднати приємне з корисним.

Театр – місце, де можна навчитись пити чай

Адже всі дитячі вистави у нас відбуваються в прекрасному театрі-кафе, де ви можете разом з своєю родиною скуштувати солодкі тістечка та показати своїй дитині правила етикету.

Театр – місце, де можна отримати естетичне задоволення

Звісно, якщо вашій дитині 3 рочки ви не будете їй розповідати про користь естетичного задоволення та його вплив на загальний психологічний стан організму. Однак на емоційному рівні ваша дитина зможе відчути радість, їй буде приємно від загальної атмосфери театру та від того, що Зайчик таки відвоював у Кози-Дерези будиночок.

Театр – магія таємниці

Але, по секрету, любі батьки, ми змушені вам зізнатись: ми боїмось ваших дітей! Особливо режисери... Тому що діти – це детектор брехні. Якщо їм нецікаво, то ми дуже засмучуємось. Саме тому ми намагаємось робити нашу роботу професійно і з любов'ю! Тож вдягайте найкращі наряди і вперед у театр! Адже ми відкриті для кожного!

Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон