На Херсонщині відбувся семінар для умовно засуджених

Фахівці Олешківської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості провели семінар на базі Олешківського районного відділу пробації для осіб,засуджених до покарань не пов'язаних із позбавленням волі, які потребують підтримки в працевлаштуванні.

Метою заходу було інформування про права та обов'язки у сфері реалізації права на працю, про соціальні послуги Державної служби зайнятості, ознайомлення з вакансіями та перспективами працевлаштування.

Під час заходу провідний фахівець з профорієнтації Людмила Галадим наголосила кожному, хто звернеться до центру зайнятості допоможуть знайти роботу – тимчасову або постійну, нададуть профорієнтичні послуги та можливість пройти професійну підготовку, перепідготовку або підвищити свою кваліфікацію.

Під час семінару Людмила Галадим відповіла на запитання та допомогла зрозуміти, що робота є для тих хто дійсно хоче її знайти та працювати.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон