У Херсоні тривають перевірки роботи міських автобусних маршрутів

У липні управлінням транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку міської ради організовано та проведено ряд виїзних перевірок роботи міських автобусних маршрутів.

Перевірки проводилися як самостійно, так і спільно із представниками комунальної установи «Диспетчерська служба автоматизованого контролю за роботою транспорту» міської ради та Управління патрульної поліції в області.

Так, на кінцевих зупинках, у місцях короткострокової стоянки автобусів, перевірили міські автобусні маршрути №№10,35,8,48,20,5,17.

У ході перевірки здійснено огляд 86 транспортних засобів (як ззовні, так і всередині), що на час перевірки перебували на лінії.

На міському автобусному маршруті загального користування №5 оглянуто 16 транспортних засобів, на маршруті №17 оглянуто 20 транспортних засобів, на маршрутах №8 та №48 перевірено 9 та 4 транспортні засоби відповідно, на маршруті №35 оглянуто 16 транспортних засобів, на маршруті №20 – перевірено 12 транспортних засобів, на маршруті №10 – перевірено 9 транспортних засобів.

Зокрема, під час огляду виявлено пошкодження оббивки пасажирських сидінь та салону, пошкодження інформації для пасажирів, зовнішньої кузовної частини автобусів, розміщення непрозорої реклами на скляних поверхнях салону (вікнах).

За дорученням управління, у деяких автобусах оновили оббивку пасажирських сидінь, а також провели поточний ремонт салонів.

За результатами проведених перевірок фахівці управління склалио 6 актів, які направлені представникам підприємств-перевізників для усунення порушень із зазначенням виявлених недоліків по кожному транспортному засобу окремо.

Херсонська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон