У Херсоні обрали "Королеву Літа"

В Херсоні відбувся конкурс краси серед чарівних дівчат "QUEEN OF SUMMER" - у "Fashion cafe Zefir" журі обрало переможниць конкурсу серед красунь-учасниць.Королевою глядацьких симпатій стала Олександра Кєда, Королевою Зефіру визначили Карину Вердиш і корону Королеви Літа отримала Ангеліна Чілінгірова!

Від імені команди Рожкова Юрія, лідера Громадської платформи "Добро переможе", який підтримував цей конкурс, щиро вітаємо красунь!

Варто відзначити, що конкурс краси проходив у кілька етапів і не один день! За цей час дівчата могли продемонструвати не лише свою зовнішню красу, але й внутрішню!

"Разом з конкурсантками ми відвідали хворих дітей у лікарні, - дівчата принесли маленьким пацієнтам іграшки, піднімали діткам настрій. І їм це дуже добре вдалося! Знаєте, після цього дня я кожну з дівчат почав сприймати дещо інакше: вони стали для мене не просто красивими, а прекрасними!

Красуні змогли розкритися, проявити свої кращі риси. А це дуже важливо! Я завжди підтримую добрі починання нашої молоді. І цей конкурс, організований креативною командою luck project - чудова нагода втілити у життя корисні проекти! Вітаю красунь з перемогою! Бажаю Добра! А як ним ділитися - ви вже добре знаєте!" - розповів лідер Громадської платформи "Добро переможе" РОЖКОВ Юрій.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон