Літні наукові школи для талановитої та обдарованої молоді Херсонщини

Літо 2019 року для талановитої та обдарованої молоді Херсона продовжується творчим відпочинком у с. Красне, Скадовського району року на базі дитячого оздоровчого табору «Крилатий».

Як повідомили в Управлінні освіти Херсонської міської ради, з 17 по 29 серпня 2019 року 17 юних науковців із 8 закладів загальної середньої освіти міста (№20, 24, 30, 31, 46, 56, академічний ліцей, фізико-технічний ліцей) братимуть участь в обласних літніх профільних школах з наскрізним компонентом англійської мови за аграрно-біологічним, фізико-технічним та філологічним профілями.

Із учасниками літніх шкіл працюватимуть п'ять учителів закладів загальної середньої освіти (№20, 31, 56, фізико-технічний ліцей) та двоє науковців ХДУ та ХДАУ.

Метою літніх шкіл є формування творчого покоління молодих науковців і практиків для різних галузей суспільного життя, підвищення інтересу до поглибленого вивчення навчальних предметів та залучення учнівської молоді до активної науково-дослідницької діяльності.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон