Де на Херсонщині ловлять морські вітри

На Арабатській стрілці між населеними пунктами Генічеськ і Генічеська гірка розташована кайт-станція Вінд Екстрім.

Тут ідеальні умови для кайт-навчання: мілина, рівна вода, широкий піщаний берег, хороший вітер, основні його напрямки — схід і північний схід. На станції є все необхідне для комфортного заняття кайтсерфінгом і проживання прямо на кайт споті.

Для учасників які проходять курси навчання надається безкоштовне проживання в кемпінгу на території кайт станції. Також багато гостей приїжджають зі своїми наметами й встановлюють їх у спеціально відведеній зоні.

На Арабатській стрілці можна кататися, в основному, на двох кайт спотах — узбережжя Азовського моря та узбережжя озера Сиваш. Є дуже гарне місце, фото кайт спот — сольове озеро Генічеська, де можна зробити пару гарних фото на природному рожевому тлі і їхати катати в інше місце, тому, що тут навчання не проходять.

Кайт-станція підходить не тільки для приємного катання і навчання, а й для більш різноманітного відпочинку, і з друзями, і з сім'єю, і поодинці.

За матеріалами Агов Херсонщина

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон