Відомий український письменник презентує у Херсоні новий роман

Відомий український письменник Макс Кідрук відправиться у третій масштабний тур Україною.

Вже цієї осені він презентує свій новий роман «Доки світло не згасне назавжди». Розпочнеться тур 10 вересня з Києва. У Херсон Макс Кідрук приїде 3 листопада.

Презентація роману «Доки світло не згасне назавжди» та зустріч із читачами відбудеться у креативному просторі «Hubway». Варто зазначити, що нову книгу Кідрука вже можна придбати онлайн. Читачі роману «Доки світло не згасне назавжди» навіть зможуть поспілкуватися з одним із його головних героїв. Для цього буде створено спеціальний мобільний додаток.

«Напевно, найоригінальнішою фішкою в мобільному додатку до роману #ДокиСвітло буде можливість поспілкуватися з одним із героїв книги. Посилання у тексті вестиме на чат із добре знайомим для моїх постійних читачів персонажем, доля якого - принаймні мені хочеться в це вірити - багатьом із вас не дає спокою.

Роман надасть відповіді на частину запитань, решту ви зможете поставити героєві особисто: де ти?.. що ти відчуваєш?.. що відбувається довкола тебе?.. І він не просто відповість, а навіть - якщо дуже попросите - покаже вам відео. І якщо це не круто, тоді я, бляха, не знаю, що таке круто взагалі!», - пишет Макс Кідрук у соцмережах.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон