Спілка жінок Херсонщини навчає українській мові

У неділю, 4 серпня волонтери ГО "Спілка жінок Херсонщини" запрошують усіх на безкоштовний урок української мови, який відбудеться на ІІ черзі ТРЦ "Fabrika". Участь в ньому може взяти будь-хто!

Ініціатива проводити безкоштовні уроки солов'їної започаткована Спілкою жінок Херсонщини ще з травня 2019 року. Відтоді щонеділі тренери та викладачі української мови розкривають для усіх бажаючих лексичні, граматичні та мовленнєві особливості державної мови.

Кожен урок орієнтовано на запит: офіційно-діловий, розмовний, художній напрямок. Особливості творення та вживання слів, вправи з перекладу, говоріння та базові інструменти збагачення лексичного запасу.

Не пропустіть! На вас чекають прекрасні тренери, цікаві знайомства та неочікувано креативні вправи для вивчення та закріплення нового.

Забудьте про нудні підручники і швидше приєднуйтеся до нас! Свіженькі практичні поради, прості правила і новинки гарантуємо!

ГО "Спілка жінок Херсонщини"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон