У Херсонському онкодиспансері знову працює мамограф

Апарат для медичного обстеження пацієнтів Херсонського онкологічному диспансеру мамограф - знову працює! Проблемну ситуацію вирішив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе".

Вийшло так, що 2 тижні тому, через сильні зливи, дало збій джерело безперебійного живлення. А через це вийшло з ладу програмне забезпечення мамографічного апарату. Протягом всього часу фахівці Херсонського обласного онкодиспансеру чекали сервісного обслуговування з Києва для відновлення програмного забезпечення.

Але ж пацієнти з таким делікатним питанням довго чекати не можуть! Проте, за 2 тижні утворилась черга. Тож головний лікар онкодиспансеру Ірина Сокур звернулась до Юрія Рожкова, благодійника-2017, 2018 за допомогою, який терміново придбав елементи живлення.

"Найважливіше - це здоров'я людей, А якщо ми говоримо про пацієнтів онкологічного закладу - то тут дорога кожна хвилина! Добре, що все вдалось вирішити швидко. Наші шановні жінки зможуть продовжувати необхідні планові процедури.

Це - наші мами, сестри, бабусі. Бажаю кожній міцного здоров'я! Будь ласка, частіше обстежуйтесь і слідкуйте за власним здоров'ям. Це дуже важливо!", - наголосив лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон