Людськими життями розкидаються на Херсонщині?

Для того, аби позбавити життя ближнього свого, у нас не потрібно ніякої смертельної ворожнечі – достатньо лише приводу та «підходящого» настрою.

Що й доводить ціла серія трагедій на Херсонщині, із наслідками яких розбираються тепер медики та поліція. Так, у Великій Лепетисі сусід всього-на-всього відмовив сусідові у проханні продати йому зерно.

Це так образило чоловіка, що той узяв дома мисливську рушницю, і з неї вистрілив сусідові в живіт. Зараз сусіда рятують лікарі, а стрілець відповідає на запитання слідчого у рамках кримінального провадження про замах на умисне убивство.

На стихійному ринку біля села Олексіївка Голопристанського району області кровопролиттям закінчилося і з'ясування стосунків між двома жіночками. Тут 53-річна селянка викликала «поговорити» молодшу за неї жінку, яку запідозрила у амурах із своїм законним чоловіком. Та розмова закінчилася тим, що ревнива дружина дістала кухонний ніж, і вгатила його просто в груди чи то реальній, чи то імовірній 28-річній суперниці. Поранену забрала до районної лікарні «швидка допомога».

Нападницю ж притягли до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень повідомив начальник Голопристанського відділення Національної поліції Олександр Воропаєв.

Втім, далеко не завжди для зведення рахунків потрібен ніж: 55-річний мешканець Каховщини, приміром, задовольнився...звичайнісіньким металевим кухлем. Розпиваючи спиртне із 33-річним племінником, котрий гостював у нього, господар хати напідпитку посварився з гостем, після чого кілька разів вдарив гостя нею по голові. А коли той перестав дихати, зателефонував до копів, і розповів, що племінник нібито прийшов додому з вулиці п'яний та побитий, через що й помер.

Однак під час огляду приміщення оперативники виявили розгардіяш та сліди пиятики, тож версії підозрюваного не повірили, і «притисли його до стіни» доказами. Тому нічого не залишилося, окрім як зізнатися в убивстві.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон