Рожков Юрій дбає про благоустрій Херсона

Кілька десятків нових зручних добротних лавок зі спинками знайшли своїх господарів цього тижня! - Такий подарунок херсонцямзробила і продовжує робити Громадська платформа "Добро переможе".

Її лідер і засновник Рожков Юрій розповів:

«У нашому місті Херсоні, а тим більше передмісті (Наддніпрянське, Сонячне, Антонівка, Зеленівка, Кіндійка, Богданівка, Петрівка, Молодіжне та інші селища) вже давно існує серйозна проблема: у дворах не вистачає лавок, дитячих майданчиків або, хоча б, спортивних куточків, щоб жителі могли вийти на вулицю, відпочити з дітками, а молодь займалася спортом. Зокрема, тому вони все частіше спілкуються через гаджети або, зібравшись, розважаються спиртним, цигарками тощо».

Рожков Юрій зазначає, що на меті вони мають зацікавити якомога більше людей у здоровому способі життя.

«Продовжуємо активно співпрацювати в питаннях благоустрою прибудинкових територій з їх керівниками незалежно від форми правління. Це і ОСББ, і ЖБК, і приватні сектори. Зараз, на прохання будинкових колективів, розвозимо лавки, сміттєві урни, різні будівельні та оздоблювальні матеріали. Вже багато подарували. А ще більше я подав фірмі-виробнику на замовлення. Але це не просто подарунки! Намагаюсь особисто відвідувати збори і спілкуватись з мешканцями. Моя єдина умова - співпраця! Якщо я бачу, що люди небайдужі, активні, працьовиті - то з великим задоволенням допомагаю. З роками переконався: такі мешканці берегтимуть майно і шануватимуть власну працю», - наголошує лідер Громадської платформи "Добро переможе".

Людмила Бенько, представник ОСББ "Довіра, 33", куди також завезли лавки, розповіла:

«Команда "Добро переможе" - молодці! Дуже багато роблять корисних справ! Ми з Рожковим Юрієм домовились, що нам нададуть лавочки, а ми вже самі подбаємо про встановлення. І дійсно, днями нам їх привезли за адресою Безродного, 33, корпус 2. Тепер вони розмістились на місці старих, які наші бабусі вже втомились збивати докупи, оббивати лінолеумом чи ще чим іншим. Зараз у нас - краса! Дуже дякуємо Рожкову Юрію - людині слова!».

Тетяна Кронглевська, голова ОСББ "Тавріка" також просила переказати вітання Громадській платформі і особисто Рожкову Юрію:

«Дякуємо, що про нас не забувають! Ще торік, коли команда "Добро переможе" проводила у нас свято двору, привезли нам у подарунок лавку. Зараз ще одну, а заодно і фарбу для зовнішніх робіт, яку ми попросили для оновлення газових труб. Також наші мешканці користуються "Банком одягу" - безкоштовно хто хотів отримав речі. А яка чудова "Соціальна перукарня" працює! Дуже добре, що є такі справді добрі люди, які дбають про потреби інших, а не лише про свої. Ми дуже раді, що свого часу підписали з лідером Громадської платформи "Добро переможе" Меморандум про співпрацю. І знаєте, ця співпраця - справжня! Вона триває і несе Добро!», - наголосила голова ОСББ "Тавріка".

Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон