На Херсонщині урочисто зустрічали героїв

Більш як півроку бійці 34-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї бригади ЗСУ несли службу в одній з найгарячіших точок лінії зіткнення зони ООС— селищі Піски під Донецьком.

В одній з найгарячіших точок лінії зіткнення зони ООС — селищі Піски під Донецьком — обстріли тривають ледь не щодня, а окопи постійно тримають під прицілом ворожі снайпери.

Та все-таки навчені українські воїни повернулися після чергової ротації без втрат. І цьому були раді мешканці Генічеського району Херсонщини, котрі встигли подружитися зі своїми захисниками. Вони радо вдивлялися у знайомі обличчя на БТРах, зустрічаючи хлопців не тільки концертом та хлібом-сіллю, а й щедрими дарунками приморських садів — солодкою, як дівоча любов, черешнею, та щойно дозрілими медовими персиками.

Щоб принагідно нагадати про міць української армії і друзям, і ворогам, військовослужбовці влаштували невеличкий парадний марш, проїхавши від села Чонгар на адміністративному кордоні з окупованим Кримом до пункту постійної дислокації у селищі Новоолексіївка під Генічеськом. Тепер у них — довгоочікуваний відпочинок, а потому — вишкіл.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон