Павло Потоцький: Триває активна фаза реформування первинної ланки медицини Олешківського району

Завдяки плідній співпраці колективу КНП «Олешківський ЦПМСД» з національною службою охорони здоров'я, депутатським корпусом Олешківської районної ради, з метою підвищення якості медичного обслуговування населення нашого району проведена процедура закупівлі та придбаний автомобіль "Reno Duster."

Користуючись цим авто лікарі зможуть вчасно не лише надати медичну допомогу в разі такої потреби, але й проконсультувати та обстежити пацієнта, щоб попередити ускладнення чи захворювання.

Сьогодні, 19 липня, нове авто прибуло до Центру первинної медико-санітарної допомоги, де на нього чекали директор Світлана Сердюкова зі своїм медичним персоналом. Пораділи за медиків і голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом з заступником Костянтином Бугановим, які ретельно оглянули "Reno Duster".

- Автомобіль потужний, зручний, має підвищену прохідність. Завдяки цьому сімейний лікар за будь-яких погодних умов і стану доріг зможе дістатися до своїх пацієнтів. Кожен мешканець громади має право на якісну медичну послугу й, що важливо, її вчасне отримання, – зауважив Павло Борисович.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон