Олена Урсуленко: Беззаперечно, Олександр Співаковський має представляти Херсон у наступному скликанні парламенту

Секретар Херсонської міської ради заявила, що на позачергових виборах до Верховної Ради підтримуватиме діючого депутата-мажоритарника Олександра Співаковського.

Народний депутат – еліта нації, людина, яка представляє нашу країну на міжнародному рівні, займається створенням законів, за якими будуть жити і розвивати країну нинішнє й наступне покоління.

«Олександр Співаковський своїми вчинками демонструє, щоб в умовах війни громадяни України бачили рух вперед. У лобіюванні інтересів мешканців області – інвестиції в аеропорт та мостоперехід, у виділенні державних коштів для покращення умов в школах, вишах; у відкритті нових спортивних об'єктів відчувається, що народний депутат несе патріотизм. Це дуже важливо для нашої молоді», – впевнена Олена Урсуленко.

Секретар міськради відзначає професійний підхід Олександра Співаковського до процесу залучення коштів ДФРР та державної субвенції до міста. Співпраця з органами виконавчої влади Херсона й народного депутата поповнила бюджет на 150 мільйонів гривень. І нині, під час короткої передвиборчої кампанії, депутат продовжує працювати у стінах Верховної Ради і відстоювати свої законопроекти – акти, що забезпечують дітям України рівний доступ до освіти та демократичні засади виховання у навчальних закладах.

«Беззаперечно, така людина, як Олександр Володимирович, повинна представляти наше місто, Херсонщину, Україну. Скажу наперед – ми вже маємо кілька проектів із збереження культурної спадщини міста, які підтримав народний депутат. Я вірю, що вони будуть реалізовані завдяки Олександру Співаковському», – сказала секретар міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон