Юрій Рожков сприяв ремонту дороги державного значення на Херсонщині

Завдяки сприянню і наполегливості депутата Херсонської обласної ради Юрія Рожкова став можливим ремонт дороги від траси міста Снігурівка до селища Сонячного!

Через неї також добираються жителі передмістя, зокрема, Богданівки та Петрівки.

Дану інформацію підтвердив особисто Рожков Юрій:

«Так. Сьогодні заїхала ремонтна бригада. І, попри спеку, хлопці працюють! Розпочато поточний ямковий ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-81 Казанка-Снігурівка-Антонівка за рахунок коштів Обласного дорожного фонду. Також у план включено ремонт узбіч.

Я вдячний Херсонській обласній державній адміністрації за те, що відгукнулася на моє прохання! Адже дана дорога була в жахливому стані. Водії губили на ній колеса, а зараз ремонт авто - дуже дорогий! Люди із сумом розуміли, що, якщо не відновити дорожне покриття, то з часом дороги взагалі не стане і тоді вони втратять сполучення з обласним центром! Але ж, багатьом з них треба щодня добиратися до Херсона у справах: хто працює, хто навчається, лікується і так далі...


Бути відрізаним від обласного центру - значить втрачати можливості розвитку! А це - не справедливо! Адже за радянських часів селища і села годували місто. А нині все змінилось... І сьогодні, коли ми, нарешті, дійшли до практичного етапу виконання, зізнаюсь: просувати це питання було ой як не легко! Ще коли я балотувався в депутати обласної ради, пообіцяв землякам, котрі до мене звернулися, допомогти з вирішенням цієї проблеми. І з того часу я не полишав розпочатого.

Спочатку ми шукали на якому балансі взагалі була ця дорога, хто має повноваження, де гальмується процес? Далі робили офіційні запити і пропозиції для зміни балансоутримувачів, щоб у подальшому прокласти шлях фінансуванню. Вийшло добитися виділення коштів лише через обласну державну адміністрацію.

Зрештою, вдалось пройти і тендерну процедуру. За її висновками, вартість робіт з усунення ямковості та ремонту узбіччя склала 1 млн. 131 тис. грн.! Я особисто спілкуюсь з підрядниками, контролюю хід виконання робіт, витрату коштів, які було так не просто добути. Запрошую усіх жителів підключатися до контролю. Адже ми - господарі нашої землі, наших доріг!», - резюмував Рожков Юрій.

Громадська платформа Добро переможе

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон