Олександр Кромп: Держава має забезпечити селян пільговим кредитуванням

Зараз у селах триває кампанія зі збору врожаю. Але зовсім скоро перед землекористувачами в черговий раз постане питання: де взяти кошти на нову посівну?

Звичайно, цю одвічну проблему фермерів почасти вирішують великі агрохолдинги. Проте у нашому регіоні їх просто немає. Що ж робити звичайному землеробу?

Я вважаю, держава має забезпечити одноосібників пільговим кредитуванням. Відповідні законодавчі ініціативи пропоную розглянути невідкладно.

Крім цього, необхідно створити електронний банк землі для розуміння кількості наявних сільгоспвиробників. Це дозволить вивести з тіні потужний фінансовий ресурс, який наразі перебуває у тіні.

Переконаний також, що саме мажоритарники мають стати рушієм позитивних зрушень в аграрному секторі, захистити право селян на вирощування якісної продукції.

Тільки конструктивні дії законотворців у парламенті, - і кожного з нас - під час дотримання норм законодавства - здатні вселити в трударів упевненість у завтрашньому дні!, - переконаний кандидат у народні депутати України по 186 округу Олександр КРОМП.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон