У Херсоні кандидат від партії "Слуга народу" підтримує ініціативи МЖК

Одна з мрій нашого Президента України, якою він поділився у своїй передвиборчій програмі, щоб в молодої української сім'ї був тільки один клопіт — обрати квартиру в місті чи заміський будинок.

В програмі кандидата у народні депутати по 182 округу Павла Павліша, як і в програмі партії «Слуга народу», одним із завдань є відновлення програм молодіжного житлового кредитування.

Про це Павло розказав мешканцям Таврійського мікрорайону 12 липня на будівельному майданчику МЖК у 4 А Таврійському мікрорайоні м. Херсона під час передвиборчої зустрічі.

Голови ОСББ, працівники будівельних компаній МЖК, які беруть участь у реалізації державних та місцевих житлових програм, а також регіонального управління Держмолодьжитла зацікавленістю слухали Павла Павліша.

В свою чергу, керівник підприємства - забудовника Андрій Яценко та директор регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович ознайомили Павла Павліша зі станом виконання будівельно-монтажних робіт на житлових об'єктах № 34/4 та № 34/3 на 63 квартири кожний, будівництво яких ведеться у межах діючих державних та відповідних місцевих програм. Для більшості молоді участь в цих програмах - єдина можливість вирішити свої житлові проблеми і не шукати кращої долі за кордоном.

Павло Павліш підтримав місцеву ініціативу, яка зареєстрована у міській раді – «Про спонукання міського голови міста Херсона до будівництва загальноосвітньої школи № 23, спортивного комплексу з басейном та дитячого садочка в 4-А Таврійському». Питання будівництва школи хвилюють всіх мешканців Таврійського мікрорайону.

Відкритий та конструктивний діалог додав оптимізму та окреслив нові горизонти співпраці. Сподіваємось, з 22 липня поточного року ця співпраця стане конкретною, системною та тривалою!

За матеріалами МЖК Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон