Представники ХДУ взяли участь у медичному стажуванні у Польщі

8 липня у Варшаві (Польща) відбувся ІІ етап медичного стажування «Менеджмент охорони здоров'я».

Активну участь у заході взяли проректор з міжнародних зв'язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій ХДУ Оксана Лаврикова і декан медичного факультету Ірина Глущенко.

Також до стажування долучилися представники Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Київського медичного університету, Вінницького національного медичного університету iмені М.І.Пирогова, Медичного інституту Сумського державного університету, медичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Івано-Франківського національного медичного університету та клінічних лікарень України.

Зустрічі розпочались з автопрезентації учасників, під час якої кожний представив можливості свого навчального закладу або медичної установи. Також були представлені власні наукові інтереси кожного з учасників стажування.

Представники Херсонського державного університету розповіли про структуру нашого вишу та власні наукові інтереси. Зокрема, Оксана Лаврикова ознайомила присутніх з оновленою матеріально-технічну базою ХДУ. У свою чергу, Ірина Глущенко розповіла про структуру медичного факультету та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців.

Також учасники стажування відвідали приватну лікарню Luxmed у Варшаві, де їх ознайомили з організацією роботи клініки, штатом лікарів, медичним обладнанням, особливостями створення особистого електронного кабінету та електронною реєстрацією на прийом до лікарів.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон