Хто лідер на 182 виборчому окрузі Херсона?

За даними онлайн-голосування «Першого регіонального» по 182 одномандатному виборчому округу лідирує Олександр Співаковський.

Інформаційний ресурс «Перший регіональний» у себе на сторінці пропонує віддати голоси за кандидатів-мажоритарників від Херсонської області. По 182-ому округу, до якого входять частина Суворовського та Дніпровського районів Херсона, балотуються 18 кандидатів. Один вже знявся з перегонів.

За результатами голосування наживо Олександр Співаковський посідає перше місце. За нього проголосували 22% виборців. Народний депутат від Херсонщини був і залишається одним з найактивніших лобістів інтересів жителів краю. Опитування технічно зроблене так, що відсікає голосування з фейкових акаунтів.

Коротка кампанія перед дочасним голосуванням добігає кінця. Вже незабаром херсонці підуть на виборчі дільниці, щоб обрати свого представника у парламенті.

Перший регіональний

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон