Як Херсонщина на «Купальських зорях» гуляла

Літо – це час для відпочинку і розваг. Жителям Херсонщини особливо пощастило, адже для того, щоб відпустка чи просто вихідний день видалися незабутніми, далеко їхати не треба.

Херсонська область – це саме те місце, де можна сміливо проводити своє літо, адже цього року на жителів та гостей області чекає багато цікавих розваг. Із року в рік на Херсонщині проводиться безліч концертів, фестивалів та різноманітних заходів. Одним із найулюбленіших вважається фестиваль «Купальські Зорі».

Минулої суботи, 6 липня, у Голій Пристані пройшов вже сімнадцятий Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості «Купальські зорі».

Кожного року цей фестиваль відвідують не тільки мешканці Херсонщини, але й жителі інших регіонів України.

Цього року «зорі» в Голій Пристані засвітилися ще яскравіше. Для гостей свята організатори приготували безліч розваг для гарного відпочинку.

На гостей фестивалю чекала концертно-конкурсна програма «Фестивальний розмай», до якої увійшли пісні, танці, театралізовані дійства. Також в рамках фестивалю пройшов конкурс краси «Купальська красуня-2019», переможницею якого стала мешканка Голої Пристані Лілія Шнирьова.

Протягом дня діяла виставка, ярмарок, працювали творчі майстерні. Гості фестивалю купували на згадку різні сувеніри, які пропонувались на ярмарку. Це і ляльки, і вінки, сплетені власноруч, і глечики, і прикраси, і дерев'яні вироби і безліч всього іншого.

Довгоочікуваним для гостей свята був виступ зірки української естради – Альоші, яка своїми піснями запалила вогонь в серцях людей.

А далі на набережній Голої Пристані після яскравого фаєр-шоу запалало і справжнє «Купальське вогнище».

Пропонуємо переглянути фоторепортаж з 17-го Всеукраїнського благодійного фестивалю «Купальські зорі».


Тетяна ГОЛУНОВА, фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон